Pieskovanie (tryskanie) kovov

Pieskovanie, známe aj ako tryskanie, je proces čistenia a úpravy povrchov kovových materiálov. Táto metóda je ideálna na odstránenie nečistôt, hrdze, starých náterov a ďalších povrchových vrstiev, čím pripravuje kov na ďalšie spracovanie alebo konečnú povrchovú úpravu, ako je napríklad práškové lakovanie.

Prečo si zvoliť pieskovanie od BJ POWDER s.r.o.?

V BJ POWDER s.r.o. používame moderné technológie a zariadenia na pieskovanie, ktoré umožňujú dosiahnuť špičkové výsledky na rôznych typoch kovových povrchov. Tryskanie vykonávame najmä pre:

  • Oceľové konštrukcie
  • Hliníkové diely
  • Nerezová oceľ
  • Železo a ďalšie kovy

Povrchovú úpravu kovov realizujeme najmä

Pieskovanie (tryskanie) kovov - 1

Aké výhody ponúka tryskanie kovov?

Dokonalá príprava povrchu – Pieskovanie zaručuje čistý a hladký povrch kovu, ktorý je pripravený na aplikáciu ďalších vrstiev ochranných náterov alebo farieb.
Odstránenie nečistôt a korózie – Efektívne odstránime hrdzu, oleje, mastnotu a staré nátery, čo predlžuje životnosť materiálu.
Zvýšená odolnosť – Správne ošetrený kovový povrch má vyššiu odolnosť voči korózii a vonkajším vplyvom.

Máte záujem o profesionálne pieskovanie kovových materiálov? Neváhajte nás kontaktovať! Radi vám vypracujeme cenovú ponuku prispôsobenú vašim požiadavkám.

Niekoľko fotiek z procesu pieskovania kovov

Časté otázky a odpovede – FAQ

Čo je pieskovanie kovov?

Pieskovanie, často označované aj ako tryskanie, je účinná metóda čistenia a povrchovej úpravy kovových materiálov. Umožňuje efektívne odstránenie hrdze, nečistôt, starých náterov a iných vrstiev, čím pripravuje kov na ďalšie spracovanie alebo finálnu povrchovú úpravu, ako je napríklad práškové lakovanie.
ZAVRIEŤ

Aké výhody prináša tryskanie kovov?

Tryskanie kovov prináša množstvo výhod, ktoré z neho robia ideálnu voľbu pre úpravu kovových povrchov. Tento proces dokonale vyčistí povrch, odstráni hrdzu, mastnotu, staré nátery a iné nečistoty, čím predlžuje životnosť materiálu a zvyšuje jeho odolnosť voči korózii. Výsledkom je hladký a čistý povrch, ktorý je ideálne pripravený na ďalšie úpravy, ako je práškové lakovanie alebo aplikácia ochranných náterov. Tryskanie tak zabezpečuje nielen esteticky vylepšený povrch, ale aj jeho dlhodobú funkčnosť a ochranu pred vonkajšími vplyvmi.
ZAVRIEŤ

Prečo si zvoliť pieskovanie od BJ POWDER s.r.o.?

Prášková lakovňa BJ POWDER s.r.o. ponúka špičkovú kvalitu a profesionálny prístup s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti pieskovania (tryskania) kovov. Používame moderné technológie a zariadenia, ktoré zaručujú očakávané výsledky aj pri najnáročnejších projektoch. Každý povrch ošetrujeme individuálne podľa jeho špecifických potrieb, čím dosahujeme optimálnu prípravu pre ďalšie úpravy. S našimi službami získate nielen vizuálne dokonalý výsledok, ale aj dlhodobú ochranu a zvýšenú odolnosť vášho kovového materiálu.

ZAVRIEŤ

Má firma BJ POWDER s.r.o. aj ISO certifikát?

Spoločnosť BJ POWDER s.r.o. má certifikát kvality ISO 9001:2015 a prevádzkuje dve striekacie linky – novú linku Romer v Smoleniciach a automatickú veľkokapacitnú linku v Senici.
ZAVRIEŤ